Afgelopen januari hebben we bij Daywize een nieuwe collega mogen verwelkomen: Chendo de Langen. Hieronder vertelt hij wat meer over zichzelf en over zijn werkzaamheden binnen onze organisatie.

“Medio januari ben ik begonnen bij Daywize als developer. Met enkelen van jullie heb ik inmiddels al contact gehad, maar bij deze stel ik mij even voor.

Na het behalen van de opleiding ICT Beheer aan het MBO was mijn behoefte om te gaan werken groot. Omdat ik het behalen van een HBO diploma ook erg belangrijk vond, ben ik hierna begonnen met een deeltijdopleiding Business IT & Management. Vier dagen werken en een dag school klonk mij als muziek in de oren. Bij Daywize draai ik mee in de dagelijkse werkzaamheden, en ben ik daarnaast bezig met mijn afstudeeropdracht; we gaan aan de slag om de ISO 27001 certificering omtrent informatiebeveiliging te halen!

Daywize is een bijzondere en leuke organisatie, er heerst een hele open sfeer wat ik als erg prettig ervaar. Eigen ideeën worden erg serieus genomen. Zo draag ik bij aan de nieuwe lay-out van Daywize en hierbij werd mijn inbreng vanaf dag 1 al serieus genomen. Intern wordt er gewerkt volgens de principes van Holacratie, waarin iedereen een of meerdere rollen heeft waar hij/zij volledig verantwoordelijk voor is. Zelf heb ik nog geen eigen rol maar draag ik wel bij aan de rollen support, kwaliteitsmanagement, softwareontwikkeling en implementatie.

Buiten Daywize ben ik vooral bezig met sporten, zowel door actief zelf te sporten als door passief sport te bekijken. Ik volg alle ontwikkelingen van voetbal en Formule 1 op de voet, vanuit mijn appartement in Utrecht, waar ik ook regelmatig de stad in duik om de gezelligheid op te zoeken.”

Deel dit artikel: