Daywize heeft eind november 2016 een samenwerkingsovereenkomst met Pantheon Automatisering B.V. gesloten. Door deze samenwerking kunnen wij gezamenlijk een compleet, gebruikersvriendelijk en flexibel systeem bieden voor de ondersteuning van HR- en salarisprocessen.

Pantheon Automatisering nam in augustus 2014 het krachtige en betrouwbare salarispakket EMIS over van Unit4. Sindsdien heeft Pantheon hard gewerkt aan de volledige vernieuwing van dit systeem. Tevens is het geschikt gemaakt voor de cloud. Het ‘state-of-the-art’ HR-systeem van Daywize wordt als integraal onderdeel van Pantheon HRM geleverd. Functionaliteit op het gebied van HR als in-, door- en uitstroom, talentmanagement, verzuim, verlof en declaraties in combinatie met een zeer stabiele salarisomgeving wordt hiermee beschikbaar.

Door de samenwerking bieden Daywize en Pantheon Automatisering een modern en gebruiksvriendelijk totaalpakket op het gebied van HRM en salarisverwerking voor grote en middelgrote bedrijven, tegen een zeer concurrerende prijs.

Meer informatie over Pantheon Automatisering: http://www.pantheon-automatisering.nl/

Deel dit artikel: