Project omschrijving

Versterk je positie als HR business partner

Met de geïntegreerde HR en Talentmanagement software van Daywize

  • Beschik je over de allernieuwste technologie

  • Maak je managers en medewerkers superblij

  • Pas je het systeem flexibel aan zodat jullie eigen processen ondersteund worden

  • Ondersteun je alle personeelsprocessen vanuit één systeem

  • Krijg je een implementatie met meedenkende business consultants

  • Kun je terugvallen op een partnersysteem van HR-specialisten

Een greep uit de werkgevers die met Daywize Cloud hun personeelsprocessen digitaal ondersteunen

Daywize beschikt over een groot partnernetwerk. Als je dat wil kan je diverse werkzaamheden op het gebied van de HR- en salarisadministratie, arbeidsrecht, recruitment, verzuim of talentmanagement naar hen uitbesteden. 

De voordelen van Daywize Cloud

Een unieke manier van implementeren, het gemak dat gebruikers ervaren en een hoge mate van flexibiliteit. Daywize Cloud biedt vele voordelen:

Avada Admin

Nieuwste technologie

We gebruiken de allernieuwste technologie. Onze oplossingen zijn browseronafhankelijk, multi-language en te gebruiken op iedere laptop, tablet of smartphone. Daywize Cloud integreert met iedere andere oplossing, zodat gebruikers niet steeds opnieuw hoeven in te loggen. Ook worden wijzigingen in het ene systeem automatisch overgenomen in Daywize Cloud en andersom.

Avada Admin

Gemakkelijk in gebruik

Gebruikers staan bij ons centraal. Hoe complex een proces of de onderliggende wet- en regelgeving ook is. Gebruikers hebben altijd inzicht waar in het proces ze zich bevinden, waar ze eenvoudig relevante informatie kunnen vinden en welke acties ze op welk moment moeten ondernemen. Kortom: Daywize Cloud is dé oplossing om het leven van gebruikers prettiger te maken.

Avada Admin

Je eigen oplossing

Daywize Cloud gaat uit van jullie werkwijze. Onze techniek is daaraan altijd ondersteunend en sluit naadloos aan op de processen die je wilt doorlopen. Daarnaast neemt het tijdrovende activiteiten uit handen. Daywize Cloud richten we volledig in naar jouw wensen, functiegebouw, terminologie en processen. Het wordt jullie oplossing, waarin de managers en medewerkers zich herkennen.

Avada Admin

Alles in één systeem

Al je personeelszaken komen in Daywize Cloud samen in één omgeving. Daywize Cloud heeft een ruim aanbod aan specialistische HR-modules. Of het nu gaat om recruitment, personeelsadministratie, verlof- & verzuim of talentmanagement. Iedere module is naadloos geïntegreerd met andere modules. Ook de aansturing van de Nederlandse of internationale payroll verloopt probleemloos via Daywize Cloud.

Avada Admin

Unieke aanpak

Onze consultants komen uit de HR-praktijk. Wij zien een implementatie niet alleen als technisch inrichten. We stellen kritische vragen over de inrichting van de processen en wijzen je erop als we denken dat het sneller, effectiever of beter kan. We zijn af en toe wat eigenwijs, maar handelen altijd vanuit de ambitie om jullie HR-praktijk te verbeteren en manager en medewerker zo optimaal mogelijk te ondersteunen. Daywize Cloud gaat uit van de mens, niet van de techniek.

Avada Admin

Er staat een team achter je

Wij zien steeds vaker dat bepaalde rollen door één van onze gespecialiseerde servicepartners worden uitgevoerd. Bijvoorbeeld naar een externe (salaris)administrateur, arbeidsjurist, recruiter, verzuim- of opleidingsspecialist. Met Daywize Cloud krijg je niet alleen toegang tot een state-of-the-art HR systeem maar desgewenst ook toegang tot ons professioneel partnernetwerk om specialistische personeelszaken naar uit te besteden!