Onze partners

Geïntegreerde software

Salarisadministratie moet goed en op tijd gebeuren. De performance moet hoog zijn. Om dit waar te maken, investeert Loket.nl jaarlijks flink in functionaliteiten, zodat salarisadministratie eenvoudiger en minder foutgevoelig kan.

We leven in een mooie tijd waarin ontwikkelingen zich in een hoog tempo opvolgen. Als organisatie moet je steeds opnieuw uitvinden hoe je relevant blijft voor je klant. Als onderdeel van de Van Spaendonck Groep heeft Loket.nl bewezen dat je door te blijven innoveren na 100 jaar (opgericht in 1919) nog relevant kunt zijn voor alles wat te maken heeft met arbeidsrelaties. In de afgelopen 13 jaar heeft Loket.nl de marktleiderspositie veroverd op het gebied van online salaris voor het MKB. Bijna een kwart van alle werknemers in het MKB ontvangt maandelijks een loonstrook vanuit Loket.nl.

Meer info: www.loket.nl

Logo Loket.nl

Nmbrs® is begonnen als salarisadministratie-kantoor, maar heeft de focus volledig verlegd naar het ontwikkelen en aanbieden van een efficiënt salarissysteem opgezet vanuit de eindgebruiker: de medewerker van de organisatie. In de visie van Nmbrs is de medewerker het belangrijkste element van een organisatie en die moet goed worden ondersteund. De basis voor Nmbrs® salarissoftware: focus op de medewerker, efficiency, automatisering, gebruikersvriendelijkheid en continue verbetering.

Met Nmbrs als partner kan Daywize haar klanten vanaf nu ook een totaaloplossing bieden voor de ondersteuning van zowel de HR-processen als de salarisverwerking. De visie en uitgangspunten van Nmbrs®, die ook terugkomen in de software van Nmbrs®, sluiten volledig aan bij de visie en uitgangspunten van Daywize over hoe je met een geautomatiseerde oplossing het dagelijks werk van medewerkers en leidinggevenden zo eenvoudig en makkelijk mogelijk kunt maken. En door de integratie van beide systemen hebben we dit gerealiseerd!

Meer info: www.nmbrs.com

Logo Nmbrs

Pantheon Automatisering is al sinds de jaren ’70 actief op de Nederlandse markt als leverancier en implementatiepartner van bedrijfssoftware. Dit heeft geresulteerd in een stevige marktpositie en dito reputatie. Er zijn inmiddels meer dan 300 succesvolle implementaties van de ERP-oplossingen van Pantheon Automatisering uitgevoerd. Met de overname van EMIS biedt Pantheon Automatisering ook een stabiel en betrouwbaar salarissysteem.

Door de samenwerking kunnen Daywize en Pantheon Automatisering voorzien in een compleet, modern en gebruiksvriendelijk systeem voor de ondersteuning van de HR- en salarisprocessen: Pantheon HRM.

Meer info: www.pantheon-automatisering.nl

logoPantheon

Springest is dé website waar je alles vindt om naast je werk te leren. Op Springest.nl vinden bezoekers ruim 37.000 trainingen van meer dan 3.000 verschillende aanbieders. Springest verbindt je met alle mogelijkheden om je professioneel en persoonlijk te ontwikkelen. Vind en vergelijk opleidingen, trainingen, cursussen, boeken, artikelen, vragen & antwoorden en tests. Zo vind je altijd groeimogelijkheden die bij jouw leerstijl, wensen en budget passen.

Daywize en Springest hebben een integratie ontwikkeld, waardoor je bij je opleidingsaanvraag vanuit Daywize Cloud toegang hebt tot de grootste online opleidingscatalogus. Alle relevante gegevens van een opleiding zijn beschikbaar in Daywize Cloud en een goedgekeurde opleidingsaanvraag wordt automatisch via Springest aangeboden aan het opleidingsinstituut.

Meer info: www.springest.nl

Springest

Servicepartners

Van samenwerken tot volledig uitbesteden

BDO kan u helpen met elk niveau van ondersteuning. Zo helpen we uw (HR-)administrateur of controller desgewenst alleen met het bijhouden van gegevens en wijzigingen, maar nemen we net zo makkelijk uw salarisadministratie volledig over. De vraag welke onderdelen van uw salarisadministratie u wilt outsourcen en welke onderdelen u zelf wilt doen, kan afhangen van de omvang van uw onderneming en van de mate waarin u met salarisverwerking bezig bent.

Meer info: www.bdo.nl

Personeel is het belangrijkste kapitaal van een ondernemer. Daarom is het van belang dat jouw onderneming de personeelszaken goed georganiseerd heeft. Of het nu gaat om de korte termijn (salarisadministratie), middellange termijn (Human Resource Management) of de lange termijn (strategie), Bentacera Personeel & Salaris kan je overal bij ondersteunen.

Meer info: www.bentacera.nl

Crowe Foederer HR Services (onderdeel van Crowe) heeft een groot team van adviseurs en specialisten die, ter ondersteuning van uw organisatie, elk personeelsvraagstuk aankunnen. Het grote voordeel is: u bepaalt zelf hoe en wanneer u gebruik maakt van onze diensten. Bijvoorbeeld voor een specialistisch advies bij een complex vraagstuk, maandelijkse werkzaamheden, tijdelijke vervanging (interim) of projecten ter verbetering van uw organisatie.

Meer info: www.crowe-foederer.nl

Crowe Logo PMS130+282 for Microsoft Office - SM - kopie

Personeel is vaak een bepalende factor voor het succes van uw onderneming. Maar om dat succes samen te kunnen realiseren, moet u als werkgever wel voldoen aan een aantal verplichtingen én maakt u kosten. DRV helpt u om personeel te behouden en zo effectief mogelijk in te zetten, rekening houdend met de wettelijke kaders en de collectieve arbeidsovereenkomsten.

Meer info: www.drv.nl

HR en Salaris Bureau dat kwalitatief hoogstaand personeelsbeleid toegankelijk maakt voor alle werkgevers. Wij werken zowel voo