Onze partners

Geïntegreerde software

Nmbrs® is begonnen als salarisadministratie-kantoor, maar heeft de focus volledig verlegd naar het ontwikkelen en aanbieden van een efficiënt salarissysteem opgezet vanuit de eindgebruiker: de medewerker van de organisatie. In de visie van Nmbrs is de medewerker het belangrijkste element van een organisatie en die moet goed worden ondersteund. De basis voor Nmbrs® salarissoftware: focus op de medewerker, efficiency, automatisering, gebruikersvriendelijkheid en continue verbetering.

Met Nmbrs als partner kan Daywize haar klanten vanaf nu ook een totaaloplossing bieden voor de ondersteuning van zowel de HR-processen als de salarisverwerking. De visie en uitgangspunten van Nmbrs®, die ook terugkomen in de software van Nmbrs®, sluiten volledig aan bij de visie en uitgangspunten van Daywize over hoe je met een geautomatiseerde oplossing het dagelijks werk van medewerkers en leidinggevenden zo eenvoudig en makkelijk mogelijk kunt maken. En door de integratie van beide systemen hebben we dit gerealiseerd!

Meer info: www.nmbrs.com

Logo Nmbrs

Pantheon Automatisering is al sinds de jaren ’70 actief op de Nederlandse markt als leverancier en implementatiepartner van bedrijfssoftware. Dit heeft geresulteerd in een stevige marktpositie en dito reputatie. Er zijn inmiddels meer dan 300 succesvolle implementaties van de ERP-oplossingen van Pantheon Automatisering uitgevoerd. Met de overname van EMIS biedt Pantheon Automatisering ook een stabiel en betrouwbaar salarissysteem.

Door de samenwerking kunnen Daywize en Pantheon Automatisering voorzien in een compleet, modern en gebruiksvriendelijk systeem voor de ondersteuning van de HR- en salarisprocessen: Pantheon HRM.

Meer info: www.pantheon-automatisering.nl

logoPantheon

Springest is dé website waar je alles vindt om naast je werk te leren. Op Springest.nl vinden bezoekers ruim 37.000 trainingen van meer dan 3.000 verschillende aanbieders. Springest verbindt je met alle mogelijkheden om je professioneel en persoonlijk te ontwikkelen. Vind en vergelijk opleidingen, trainingen, cursussen, boeken, artikelen, vragen & antwoorden en tests. Zo vind je altijd groeimogelijkheden die bij jouw leerstijl, wensen en budget passen.

Daywize en Springest hebben een integratie ontwikkeld, waardoor je bij je opleidingsaanvraag vanuit Daywize Cloud toegang hebt tot de grootste online opleidingscatalogus. Alle relevante gegevens van een opleiding zijn beschikbaar in Daywize Cloud en een goedgekeurde opleidingsaanvraag wordt automatisch via Springest aangeboden aan het opleidingsinstituut.

Meer info: www.springest.nl

Springest

Servicepartners

Crowe Foederer HR Services (onderdeel van Crowe) heeft een groot team van adviseurs en specialisten die, ter ondersteuning van uw organisatie, elk personeelsvraagstuk aankunnen. Het grote voordeel is: u bepaalt zelf hoe en wanneer u gebruik maakt van onze diensten. Bijvoorbeeld voor een specialistisch advies bij een complex vraagstuk, maandelijkse werkzaamheden, tijdelijke vervanging (interim) of projecten ter verbetering van uw organisatie.

Meer info: www.crowe-foederer.nl

Crowe Logo PMS130+282 for Microsoft Office - SM - kopie

Medewerkers bepalen je succes
Als je een bedrijf met personeel hebt, weet je hoe belangrijk een goede organisatie is. Hoe krijg je de juiste medewerkers, hoe motiveer je ze en welke administratieve werkzaamheden komen allemaal op je af? Bij elkaar is dat bijna meer dan een dagtaak. We kunnen ons voorstellen dat je daar wel hulp bij kunt gebruiken. Wij ondersteunen je om samen met je medewerkers een succes van je onderneming te maken. Onze kennis van personeelsadvies combineren we met onze andere disciplines. Heb je bijvoorbeeld een juridische vraag, een vraag over pensioen of over je salarisadministratie? JAN© heeft alles in huis om je snel en goed van dienst te kunnen zijn. Je staat er niet alleen voor.

Op welke gebieden ondersteunen wij je?:

  • Contracten en ontslag
  • Het ontwikkelen van je personeelsbeleid
  • Het oplossen van interne problemen of bemiddeling bij conflicten
  • Pensioenoplossingen
  • Personeelsbeleid en organisatieadvies
  • Salarisadministratie

Meer info: www.jan.nl

Jan-logo

Een goede salarisadministratie en personeelsadministratie vraagt om de nodige kennis, tijd en energie. Naast reguliere werkzaamheden zoals de salarisverwerking, loonadministratie en het opstellen van contracten krijgt uw organisatie te maken met rapportages, inhoudingen, afdrachten aan onder andere de Belastingdienst en continu veranderende wetten en regels. De specialisten van Mazars kunnen uw organisatie ondersteunen, zodat uw salaris- en personeelsadministratie efficiënt georganiseerd is.

Meer info: www.mazars.nl

logo-mazars-png-2

People & Payment is een vooruitstrevende full service dienstverlener voor bedrijven met personeel. Onze focus ligt op het volledig ontzorgen van werkgevers bij salarisverwerking, verzuimbegeleiding en HR. Wij zijn een klantgerichte organisatie met korte lijnen. Momenteel bedienen wij circa 1.600 bedrijven vanuit onze kantoren in Berkel en Rodenrijs, Zwolle, Amsterdam en Volendam.

Meer info: www.people-payment.nl

cropped-pp-logo-full-3

PHOCUS is dé specialist op gebied van HR en salaris met een 360°visie. Wij helpen organisaties doelstellingen te realiseren en waarde te creëren door innovatieve oplossingen en doordachte dienstverlening. Door ons verkregen inzichten en ervaringen hebben geleid dat onze klanten gebruik kunnen maken van ons huidige diensten- & productportfolio. Uitgangspunten bij dit aanbod: Kennis, Flexibiliteit, Schaalbaar, Betrouwbaar, Kwaliteit, Efficiënt, Intuïtief.

Meer info: www.phocus.nl

PHOCUS logo transparant

Wij delen. Wij innoveren. Wij ontzorgen. U bespaart kosten.
Sharebase is een shared service center waar je geheel of gedeeltelijk HR & Payroll activiteiten naar kunt uitbesteden. Wij richten ons op (MKB-)bedrijven die de HR & Payroll willen professionaliseren, brancheverenigingen die hun leden extra service willen bieden of accountants die HR & Payroll niet als kernactiviteit zien, maar dit wel richting hun klanten willen aanbieden. De oprichters van Sharebase hebben diverse shared service centra opgezet en personeels- en salarisprocessen gestroomlijnd met behulp van innovatieve technologie. Wij ervaren dagelijks dat door deze activiteiten gemeenschappelijk te organiseren de dienstverlening professioneler en vaak ook goedkoper wordt. Als jij dat ook wilt voor jouw interne of externe klanten dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Meer info: www.sharebase.nl

logo_sharebase_CMYK500x171 transparant

STAPP HR | Payroll | Arbeidsrecht verzorgt de personeels- en salarisadministratie voor ondernemers van klein tot groot en voor administratie- en accountantskantoren. Wij bieden voor elke organisatie een oplossing op maat: flexibel, compleet en lage kosten!

Meer info: www.stapponline.nl

Stapp Logo 72dpi

 Servicepartners

Omgaan met medewerkers is letterlijk mensenwerk. Maar voor personeelszaken bestaan ook uitstekende online oplossingen, altijd bereikbaar via een eigen dashboard. Een investering waarmee u tijd en precisie wint. U bent overtuigd zodra u de digitale mogelijkheden van Vanhier kent.

Meer info: www.vanhier.nl

vanhier-accountants-en-adviseurs

Van Wezel accountants en adviseurs is – met circa 80 medewerkers – een toonaangevende accountantsorganisatie in de Duin- en Bollenstreek. Zelfs met onze 40 jaar ervaring, blijven wij bijzonder jong en energiek! Met passie, betrokkenheid en gedrevenheid bedienen wij onze cliënten. Hierbij staat de ondernemer centraal. Wij zijn vooruitstrevend op het gebied van online-dienstverlening en kunnen onze cliënten hierdoor optimaal bedienen met de techniek van nu.

Meer info: www.vanwezelacc.nl

Logo-van-Wezel-transparant

In de veranderende wereld van vandaag overleeft uitsluitend de wendbare organisatie. Daar werken gedreven mensen die zich verbonden voelen met de organisatie en open staan voor groei, ontwikkeling en slim organiseren. Zo’n organisatie heeft een gezonde voedingsbodem nodig. Vitacon Luteijn helpt u om deze te ontwikkelen, vorm te geven en succesvol te houden.

Wij zijn Vitacon Luteijn. Ons team bestaat uit samenwerkende specialisten binnen het brede spectrum van HRM. Wanneer u met ons samenwerkt, bepaalt u zelf welke rol u ons toebedeelt. Zo kunt u kiezen voor een integrale aanpak (zoals hiernaast afgebeeld) waarbij alle HR-gerelateerde zaken door ons worden begeleid. Of u houdt HRM zelf in beheer en schakelt ons in bij een specifieke hulpvraag.

Welke keuze u ook maakt, uw organisatie mag rekenen op een vlotte, flexibele en doelgerichte aanpak. En natuurlijk altijd op een doordacht én op de actualiteit gebaseerd advies.

Meer info: www.vitaconluteijn.nl

Logo Vitacon-Luteijn

Als praktijkhouder bent u naast zorgprofessional ook werkgever in de gezondheidszorg. Dat betekent dat u te maken krijgt met complexe regelgeving rondom personeel en salaris. In zo’n geval is het fijn en makkelijk om te kunnen vertrouwen op de expertise en ondersteuning van VvAA.

Meer info: www.vvaa.nl
VvAA logo transparant

Workwide is een Human Capital Management en organisatie-adviesbureau gespecialiseerd in vraagstukken op het gebied van: Strategische Personeelsplanning, Recruitment, People & Team Development, Legal, Belonen en Organisatiedesign, Lean en Interim Management. Als netwerkorganisatie onderscheidt hun aanpak zich nadrukkelijk van reguliere adviesbureaus. Workwide werkt met cirkels van ervaren specialisten. De multidisciplinaire aanpak en de co-creatie tussen de specialisten en de klanten, leiden tot verrassende resultaten.

Daywize is de zusterorganisatie van Workwide en fungeert als HR Technologie partner in het Workwide Network. Hierdoor heeft Daywize toegang tot een schat aan HR-kennis en -ervaring, wat tot uiting komt in de functionaliteiten van Daywize Cloud. Bovendien worden de experts van Workwide ingezet om, voorafgaand of tijdens de implementatie van Daywize Cloud, te ondersteunen bij het optimaliseren van de HR-processen. Tot slot kunnen zij de externe projectleiding vanuit de klantzijde invullen.

Meer info: www.workwide.nl
Workwide logo payoff PMS

Platform & Interfacing

Mendix helpt organisaties met hun digitale innovaties door middel van een zogenaamde bimodal IT strategie. Met het Platform as a Service (aPaaS) worden nieuwe applicaties razendsnel ontwikkeld en gepubliceerd. Uitgangspunt is het visueel modelleren , waardoor ontwikkelaars kunnen focussen op de functionaliteit van de nieuwe applicatie, zonder zich bezig hoeven te houden met technische details.

Daywize Cloud is volledig ontwikkeld op het Mendix-platform. Wij zijn in staat om heel snel nieuwe functionaliteit op te leveren op basis van state-of-the-art internettechnologie. Daarnaast kunnen wij gebruikmaken van allerlei toepassingen uit de app-store en werken wij samen met diverse organisaties uit het partner-netwerk van Mendix.

Meer info: www.mendix.com

logo_mendix_white

Wij geloven in dat je moet doen waar je goed in bent. En daarom hebben wij een unieke samenwerking opgezet met eMagiz, het integratieplatform van de toekomst. Zij hebben zich gespecialiseerd in het ontwikkelen en monitoren van de connecties met de meest voorkomende systemen in de markt zoals SAP, Oracle, Microsoft Dynamics, Exact en Afas. Waarbij zij volledig ontzorgen volgens een revolutionaire aanpak. Bekijk de ontwerpprincipes van dit nieuwe economische denken in de aflevering van het TV-programma Tegenlicht: van lampen naar licht!

Meer info: www.emagiz.com
Schermafbeelding 2016-02-12 om 09.28.41