ONZE MOTIVATIE

Herken jij ook dat HRM-systemen vaak onnodig ingewikkeld en tijdrovend zijn? Als HR-professionals met jarenlange ervaring kwamen we dit dagelijks tegen. Vanuit deze verwondering hebben we Daywize Cloud ontwikkeld.

ONZE OPLOSSING

Wij weten dat het met de huidige technologie ook anders kan. In Daywize Cloud worden managers, medewerkers en HR optimaal ondersteund. Zoals je het zelf bedacht zou kunnen hebben!

HOE WIJ WERKEN

Daywize gelooft in samenwerking. Samen met onze klanten richten we de software zo in dat die past als een maatkostuum. We brengen Daywize Cloud online en denken vanuit onze uitgebreide HR-ervaring mee hoe processen nog beter kunnen.

MODERNE TECHNOLOGIE

Het gebruik van de modernste technologie stelt ons in staat om snel en frequent nieuwe functionaliteiten te realiseren. We zijn pas tevreden als er een oplossing staat waarmee de gebruikers tevreden zijn.

WAT WIJ LEVEREN

Daywize Cloud is een brede HR Tech oplossing met een ruim aanbod aan specialistische modules. We werken vanuit één platform, waarbij we complexe processen op een eenvoudige wijze aanbieden. Daarnaast is elke module ook los te gebruiken.

EERLIJKE PRIJS

Daywize Cloud kan zowel in een Nederlandse als internationale context worden ingezet. En dat alles voor een eerlijke prijs.

Onze kernwaarden

En hoe we deze kernwaarden dagelijks toepassen

FLEXIBEL

Veel van de gevestigde partijen ontwikkelen old skool en releasen 1 of 2 keer per jaar. Wij werken agile. Scrum is een raamwerk binnen de ‘Agile’ projectaanpak. Agile betekent letterlijk lenig of behendig. Het staat voor het ontwikkelen van software in korte, overzichtelijke periodes die vaak niet langer dan een maand duren. Deze periodes noemen wij sprints en zijn als het waren kleine projecten. Samen met onze klanten en partners kijken we waar de behoefte ligt en springen met korte sprints hier op in. Op deze manier kunnen we Daywize Cloud beter en sneller aanpassen aan specifieke eisen of ontwikkelingen in de markt.

INNOVATIEF