ONZE MOTIVATIE

Herkent u ook dat HRM-systemen vaak onnodig ingewikkeld en tijdrovend zijn? Als HR-professionals met jarenlange ervaring in het opzetten van shared service centers komen we dit dagelijks tegen.

ONZE OPLOSSING

Wij weten dat het met de huidige technologie ook anders kan. Daarom hebben we Daywize Cloud ontwikkeld. Zodat managers en medewerkers optimaal ondersteund worden.

HOE WIJ WERKEN

Daywize gelooft in samenwerking. Samen met onze klanten richten we de software zo in dat die past als een maatkostuum. We brengen Daywize Cloud online en denken vanuit onze uitgebreide HR-ervaring mee hoe processen nog beter kunnen.

MODERNE TECHNOLOGIE

Het gebruik van de modernste technologie stelt ons in staat om snel en frequent nieuwe functionaliteiten te realiseren. We zijn pas tevreden als er een oplossing staat waarmee de gebruikers tevreden zijn.

WAT WIJ LEVEREN

Daywize Cloud is een brede e-HRM oplossing met een ruim aanbod aan specialistische modules. We werken vanuit één platform, waarbij we complexe processen op een eenvoudige wijze aanbieden. Daarnaast is elke module ook los te gebruiken.

EERLIJKE PRIJS

Daywize Cloud kan zowel in een Nederlandse als internationale context worden ingezet. En dat alles voor een eerlijke prijs.

De voordelen van Daywize Cloud

Een unieke manier van implementeren, het gemak dat gebruikers ervaren en een hoge mate van flexibiliteit. Daywize Cloud biedt vele voordelen:


alles-in-een

ALLES IN ÉÉN SYSTEEM

Al uw personeelszaken komen in Daywize Cloud samen in één omgeving. Daywize Cloud heeft een ruim aanbod aan specialistische HR-modules. Of het nu gaat om recruitment, personeelsadministratie, verlof- & verzuimmanagement, talentmanagement of beloningsmanagement. Iedere module is naadloos geïntegreerd met andere modules. Ook de aansturing van uw Nederlandse of internationale payroll verloopt probleemloos via Daywize Cloud.

NIEUWSTE TECHNOLOGIE

We gebruiken de allernieuwste technologie. Onze oplossingen zijn browseronafhankelijk, multi-language en te gebruiken op iedere laptop, tablet of smartphone. Daywize Cloud integreert met iedere andere oplossing, zodat gebruikers niet steeds opnieuw hoeven in te loggen. Ook worden wijzigingen in het ene systeem automatisch overgenomen in Daywize Cloud en andersom.

nieuwste-technologie

gebruiksvriendelijk

GEMAKKELIJK IN GEBRUIK

Gebruikers staan bij ons centraal. Hoe complex een proces of de onderliggende wet- en regelgeving ook is. Gebruikers hebben altijd inzicht waar in het proces ze zich bevinden, waar ze eenvoudig relevante informatie kunnen vinden en welke acties ze op welk moment moeten ondernemen. Kortom: Daywize Cloud is dé oplossing om het leven van gebruikers prettiger te maken.

UW EIGEN OPLOSSING

Daywize Cloud gaat uit van uw eigen werkwijze. Onze techniek is daaraan altijd ondersteunend en sluit naadloos aan op de processen die u wilt doorlopen. Daarnaast neemt het tijdrovende activiteiten uit handen. Daywize Cloud richten we volledig in naar uw wensen, functiegebouw, terminologie en processen. Het wordt uw oplossing, waarin uw managers en medewerkers zich herkennen.

eigen-oplossing

unieke-aanpak

UNIEKE AANPAK

Onze consultants komen uit de HR-praktijk. Wij zien een implementatie niet alleen als technisch inrichten. We stellen kritische vragen over de inrichting van uw processen en wijzen u erop als we denken dat het sneller, effectiever of beter kan. We zijn af en toe wat eigenwijs, maar handelen altijd vanuit de ambitie om uw HR-praktijk te verbeteren en manager en medewerker zo optimaal mogelijk te ondersteunen. Daywize Cloud gaat uit van de mens, niet van de techniek.