ONZE MOTIVATIE

Herken jij ook dat HRM-systemen vaak onnodig ingewikkeld en tijdrovend zijn? Als HR-professionals met jarenlange ervaring kwamen we dit dagelijks tegen. Vanuit deze verwondering hebben we Daywize Cloud ontwikkeld.

ONZE OPLOSSING

Wij weten dat het met de huidige technologie ook anders kan. In Daywize Cloud worden managers, medewerkers en HR optimaal ondersteund. Zoals je het zelf bedacht zou kunnen hebben!

HOE WIJ WERKEN

Daywize gelooft in samenwerking. Samen met onze klanten richten we de software zo in dat die past als een maatkostuum. We brengen Daywize Cloud online en denken vanuit onze uitgebreide HR-ervaring mee hoe processen nog beter kunnen.

MODERNE TECHNOLOGIE

Het gebruik van de modernste technologie stelt ons in staat om snel en frequent nieuwe functionaliteiten te realiseren. We zijn pas tevreden als er een oplossing staat waarmee de gebruikers tevreden zijn.

WAT WIJ LEVEREN

Daywize Cloud is een brede e-HRM oplossing met een ruim aanbod aan specialistische modules. We werken vanuit één platform, waarbij we complexe processen op een eenvoudige wijze aanbieden. Daarnaast is elke module ook los te gebruiken.

EERLIJKE PRIJS

Daywize Cloud kan zowel in een Nederlandse als internationale context worden ingezet. En dat alles voor een eerlijke prijs.

Onze kernwaarden

En hoe we deze kernwaarden dagelijks toepassen

FLEXIBEL

Veel van de gevestigde partijen ontwikkelen old skool en releasen 1 of 2 keer per jaar. Wij werken agile. Scrum is een raamwerk binnen de ‘Agile’ projectaanpak. Agile betekent letterlijk lenig of behendig. Het staat voor het ontwikkelen van software in korte, overzichtelijke periodes die vaak niet langer dan een maand duren. Deze periodes noemen wij sprints en zijn als het waren kleine projecten. Samen met onze klanten en partners kijken we waar de behoefte ligt en springen met korte sprints hier op in. Op deze manier kunnen we Daywize Cloud beter en sneller aanpassen aan specifieke eisen of ontwikkelingen in de markt.

INNOVATIEF

We gebruiken de allernieuwste technologie. Onze oplossingen zijn browseronafhankelijk, multi-language en te gebruiken op iedere laptop, tablet of smartphone. Daywize Cloud is volledig ontwikkeld op het Mendix App Platform. Dit platform heeft een wereldwijd development community van meer dan 200.000 ontwikkelaars. Met Mendix worden applicaties op basis van state-of-the-art internettechnologie razendsnel ontwikkeld. Mendix is een onderdeel van Siemens.

TRANSPARANT

Wij geven op meerdere manieren invulling aan deze kernwaarde:

  • Transparantie is een van de pijlers van Scrum omdat de voortgang van alle werkzaamheden en taken inzichtelijk is voor het hele team.
  • We zijn eerlijk over wat onze software wel en niet kan en over wat je wel of niet moet willen automatiseren.
  • Binnen Daywize is de hele bedrijfsvoering transparant. Hoeveel omzet er gemaakt wordt, hoeveel winst, hoeveel iemand verdient en ga zo maar door. Daarnaast werken we volgens holacratische principes. Dat betekent concreet dat als je eindverantwoordelijk bent voor een rol je daarbinnen autonoom kunt opereren.
  • Continu verbeteren zit in onze bloedvaten. Maar een buitenstaander wil graag weten of dat wat we beloven op het gebied van kwaliteit en informatiebeveiliging ook door ons dagelijks in de praktijk gebracht wordt. Daarom hebben we de ISO 9001 en 27001 standaarden ingevoerd die we door een onafhankelijk auditor laten certificeren.