We zien de laatste tijd een grote toename in nieuwe klanten die Daywize Cloud inzetten voor de ondersteuning van hun HR- en talentmanagementprocessen! Door de naadloze integratie met Nmbrs worden op eenvoudige wijze alle mutaties met salarisconsequenties efficiënter verwerkt en is er meer tijd voor de ontwikkeling van de medewerkers. De meeste organisaties starten met het gebruik van de verschillende HR-modules en richten zich daarna op talentmanagement (gesprekken, feedback, doelstellingen en acties).

Ons klantenbestand is heel divers, zowel qua branches als het aantal werknemers. Bluewater Energy Services heeft Daywize Cloud onlangs in gebruik genomen voor de ondersteuning van de talentmanagementprocessen en bij VKS Schiedam (parkeer- en recreatietechniek) voor de HR-processen. Afgelopen week zijn ook Limes International en de Protestantse Gemeente Amsterdam live gegaan met Daywize Cloud, en loggen hun medewerkers nu in om snel en makkelijk declaraties in te dienen en verlof aan te vragen. Aroundtown Management in Amsterdam is net gestart met het implementatietraject, hier zijn we nog volop bezig om de standaard processen gebaseerd op best-practices te finetunen op hun wensen.

Benieuwd naar hoe een implementatietraject van Daywize Cloud in zijn werk gaat? Of gewoon benieuwd naar onze software? Twijfel niet om contact met ons op te nemen via het contactformulier, en wie weet start een van onze implementatieconsultants binnenkort bij jouw organisatie met de implementatie van Daywize Cloud!

Deel dit artikel: