We zijn de afgelopen periode zo druk geweest met het aansluiten van nieuwe klanten, dat de berichtgeving er een beetje bij is ingeschoten. In dit bericht praten we je weer even bij.

In 2017 is een aantal nieuwe klanten, waaronder YoungCapital en Stromma Nederland (voorheen Canal Company) live gegaan met Daywize Cloud HRM, onder andere voor de ondersteuning van in- en uitdiensttredingen, mutaties, declaraties, verzuim, werving & selectie en de gesprekscyclus. Uiteraard zijn wij blij dat we deze organisaties als klant hebben mogen verwelkomen!

Vanuit ons partnership met Pantheon Automatisering zijn we aan de slag gegaan met de implementatie bij St Jansdal Ziekenhuis uit Harderwijk en Tauw, gevestigd in Deventer. Zij maken gebruik van het salarissysteem Pantheon HRM Salaris (voorheen bekend onder de naam EMIS) en gebruiken Pantheon HRM+ (ook wel bekend als Daywize Cloud) voor ondersteuning van de self-service door managers en medewerkers. In de komende periode zullen wij meer klanten aansluiten op deze integrale oplossing voor HR en payroll, waaronder Drechtwerk uit Dordrecht.

Zoals bekend bieden wij naast de integratie met Pantheon HRM Salaris ook een integratie met het salarissysteem van Nmbrs. Wij zijn een samenwerking aangegaan met een aantal accountants-/administratiekantoren die Nmbrs gebruiken voor de salarisverwerking van hun klanten. Met Daywize Cloud kunnen zij nu een mooie oplossing bieden voor de ondersteuning van de HR-dienstverlening aan hun klanten.

Binnenkort zullen we onze nieuwe partners nader introduceren.

Deel dit artikel: