Wij werken samen met:

mendix

Mendix: drive digital innovation

Mendix helpt organisaties met hun digitale innovaties door middel van een zogenaamde bimodal IT strategie. Met het Platform as a Service (aPaaS) worden nieuwe applicaties razendsnel ontwikkeld en gepubliceerd. Uitgangspunt is het visueel modelleren , waardoor ontwikkelaars kunnen focussen op de functionaliteit van de nieuwe applicatie, zonder zich bezig hoeven te houden met technische details.

Daywize Cloud is volledig ontwikkeld op het Mendix-platform. Wij zijn in staat om heel snel nieuwe functionaliteit op te leveren op basis van state-of-the-art internettechnologie. Daarnaast kunnen wij gebruikmaken van allerlei toepassingen uit de app-store en werken wij samen met diverse organisaties uit het partner-netwerk van Mendix.

Meer info: www.mendix.com

Pantheon Automatisering: pasklare ICT-oplossingen

Pantheon Automatisering is al sinds de jaren ’70 actief op de Nederlandse markt als leverancier en implementatiepartner van bedrijfssoftware. Dit heeft geresulteerd in een stevige marktpositie en dito reputatie. Er zijn inmiddels meer dan 300 succesvolle implementaties van de ERP-oplossingen van Pantheon Automatisering uitgevoerd.  Met de overname van EMIS biedt Pantheon Automatisering ook een stabiel en betrouwbaar salarissysteem.

Door de samenwerking kunnen Daywize en Pantheon Automatisering voorzien in een compleet, modern en gebruiksvriendelijk systeem voor de ondersteuning van de HR- en salarisprocessen: Pantheon HRM.

Meer info: http://www.pantheon-automatisering.nl/

eMagiz

eMagiz: integrates your business

Wij geloven in dat je moet doen waar je goed in bent. En daarom hebben wij een unieke samenwerking opgezet met eMagiz, het integratieplatform van de toekomst. Zij hebben zich gespecialiseerd in het ontwikkelen en monitoren van de connecties met de meest voorkomende systemen in de markt zoals SAP, Oracle, Microsoft Dynamics, Exact en Afas. Waarbij zij volledig ontzorgen volgens een revolutionaire aanpak. Bekijk de ontwerpprincipes van dit nieuwe economische denken in de aflevering van het TV-programma Tegenlicht: van lampen naar licht!

Meer info: www.emagiz.com

Springest: helpt mensen groeien

Springest is dé website waar je alles vindt om naast je werk te leren. Op Springest.nl vinden bezoekers ruim 37.000 trainingen van meer dan 3.000 verschillende aanbieders. Springest verbindt je met alle mogelijkheden om je professioneel en persoonlijk te ontwikkelen. Vind en vergelijk opleidingen, trainingen, cursussen, boeken, artikelen, vragen & antwoorden en tests. Zo vind je altijd groeimogelijkheden die bij jouw leerstijl, wensen en budget passen.

Daywize en Springest hebben een integratie ontwikkeld, waardoor je bij je opleidingsaanvraag vanuit Daywize Cloud toegang hebt tot de grootste online opleidingscatalogus. Alle relevante gegevens van een opleiding zijn beschikbaar in Daywize Cloud en een goedgekeurde opleidingsaanvraag wordt automatisch via Springest aangeboden aan het opleidingsinstituut.

Meer info: www.springest.nl

springest

nmbrs

Nmbrs: Easy & flexible Payroll software

Nmbrs® is begonnen als salarisadministratie-kantoor, maar heeft de focus volledig verlegd naar het ontwikkelen en aanbieden van een efficiënt salarissysteem opgezet vanuit de eindgebruiker: de medewerker van de organisatie. In de visie van Nmbrs is de medewerker het belangrijkste element van een organisatie en die moet goed worden ondersteund. De basis voor Nmbrs® salarissoftware: focus op de medewerker, efficiency, automatisering, gebruikersvriendelijkheid en continue verbetering.

Met Nmbrs als partner kan Daywize haar klanten vanaf nu ook een totaaloplossing bieden voor de ondersteuning van zowel de HR-processen als de salarisverwerking. De visie en uitgangspunten van Nmbrs®, die ook terugkomen in de software van Nmbrs®, sluiten volledig aan bij de visie en uitgangspunten van Daywize over hoe je met een geautomatiseerde oplossing het dagelijks werk van medewerkers en leidinggevenden zo eenvoudig en makkelijk mogelijk kunt maken. En door de integratie van beide systemen hebben we dit gerealiseerd!

Meer info: www.nmbrs.com

i-Signaal: voor het managen van verzuim

i-Signaal, dochteronderneming van Unit4, is in 2006 opgericht en inmiddels een gevestigde naam in de verzuimmarkt. Een organisatie waar mensen met plezier een actieve bijdrage leveren om het ziekteverzuim binnen organisaties op effectieve wijze te reduceren. Dit doen wij door onze ruime ervaring in Sociale Zekerheid te combineren met het ontwikkelen van slimme cloud-applicaties. Met up-to-date wet- en regelgeving, effectieve communicatietools en pro-actieve stuurinformatie biedt VerzuimSignaal2 de beste faciliteiten om u het werk zo efficient en eenvoudig mogelijk te maken.

Daywize en i-Signaal hebben een integratie ontwikkeld tussen Daywize Cloud en Verzuimsignaal2. Ziek- en hersteldmeldingen worden automatisch vanuit Daywize Cloud doorgevoerd in Verzuimsignaal2. Wanneer op basis van het protocol in Verzuimsignaal2 taken uitgevoerd moeten worden, dan krijgt de leidinggevende deze te zien in Daywize Cloud, waarna ze eenvoudig (zonder extra inlog) in Verzuimsignaal2 worden afgehandeld.

Meer info: www.isignaal.nl

verzuimsignaal

Workwide

Workwide: vrijheid in werk

Workwide is een Human Capital Management en organisatie-adviesbureau gespecialiseerd in vraagstukken op het gebied van: Strategische Personeelsplanning, Recruitment, People & Team Development, Legal, Belonen en Organisatiedesign, Lean en Interim Management. Als netwerkorganisatie onderscheidt hun aanpak zich nadrukkelijk van reguliere adviesbureaus. Workwide werkt met cirkels van ervaren specialisten. De multidisciplinaire aanpak en de co-creatie tussen de specialisten en de klanten, leiden tot verrassende resultaten.

Daywize is de zusterorganisatie van Workwide en fungeert als HR Technologie partner in het Workwide Network. Hierdoor heeft Daywize toegang tot een schat aan HR-kennis en -ervaring, wat tot uiting komt in de functionaliteiten van Daywize Cloud. Bovendien worden de experts van Workwide ingezet om, voorafgaand of tijdens de implementatie van Daywize Cloud, te ondersteunen bij het optimaliseren van de HR-processen. Tot slot kunnen zij de externe projectleiding vanuit de klantzijde invullen.

Meer info: www.workwide.nl